Vem är jag..?
 
     
 
Sysselsättning: Allt i allo...
Namn: Thomas Pettersson...
Bor:
Kristinehamn...
Ålder:
29 år...


Historik:
Jag är en kille som är bosatt i hamnstaden kristineham sedan mars -01 år, jag flyttade hit för att studera efter en olycka jag varit med om. Året -99 jobbade jag i Norge som kabel-tv montör, en kväll i december var vi några stycken som festade till och jag blev väldigt full. Vi tog tåget in till Oslo, jag och chefen blev ovänner och jag tänkte åka tillbaka. Det är inte direkt någon som vet hur det gått till men jag blev träffad av tåget och skadade nacken allvarligt, jag blev delvis förlamad i kroppen och rullstolsburen.

Dåtid:
En längre period har har jag omskolat mig inom två olika områden, det första var ekonomi/administration ochgår ut på att lära sig sköta bokföring, löner samt att kunna skriva alla slags papper som har med ett kontor att göra. Det andra var och är fortfarande lite webbdesign, det går ut på att lära sig skapa hemsidor till företag och även för privata bruk. Nu håller jag på att gå en tredje utbillding som heter pc-teknik, det går ut på att lära sig sköta, hantera och uppgradera driften av datorer som är sammankopplade på ett företag. Har dock varit borta från allt vad som heter skola o jobb sedan januari -04, på grund av sår som inte läkte som de skulle, när väl de var ok så hade jag tappat så mycket att jag inte orkade börja om med allt, jag blev hemma o fördrev dagarna med inget.

Senare o framåt:
Året -05 den 12 februari köpte jag ett hus, en 1-plans villa i L-form, det var ett utropspris men då fler var intreserade blev de budgivning, men jag vann ;) Året flöt på i sin gilla takt, men jag blev uttråkad. 17 november åkte jag o 2 assister till Thailand i 2 veckor, jätteroligt o en härlig upplevelse. Efter vi kom hem så saknade jag Thailand så mycket att jag bestämde mig för att göra en ny resa snart, sagt o gjort så åkte jag o 2 andra assistenter tillbaka den 11 april -06 för 2 veckor, det blev till samma ställe för där trivdes jag bra, Patong i Phuket. På den tiden vi var där så träffade jag min nu fru, Panomporn(kob). Hon kom till mig i sverige första gången i början av mars o stannade i 3 mån, sen var hon tvungen att åka tillbaka iom visum regler. Nästa gång hon kom var 3 mån senare o då bestämde vi oss för att bli gifta, den 20 januari -07 gick brölloppet av stapeln i en mysig liten kyrka. Nu är det januari -08, nästa steg vi ska börja på med nu är barn, iom min situation så är det inte lika enkelt som för andra att få till, men det ska gå.